[Ulotka. Incipit] Wykopki rockowe II. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1993)
Ulotka informująca o wydarzeniu muzycznym w Morski Dom Kultury Nowy Port 17.04.1993 r.
Keywords: Nowy Port (Gdańsk ; część miasta); Nowy Port (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1990-.; Druki ulotne