[Afisz. Incipit] Uwaga! Zarząd Powiatowy Związku Walki Młodych ma zaszczyt zaprosić ... na wielką zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o zabawie 29.03.1948 r. w Elblągu w lokalu Związku.