Włodzimierz Perzyński - Lekkomyślna siostra / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1966)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 11.03.1966 r. Morski Dom Kultury w Gdańsku-Nowym Porcie. Reżyseria: Janina Orsza-Łukasiewicz, scenografia: Danuta Pogorzelska.