[Afisz. Incipit] Miejska Szkoła Muzyczna ... w Wejherowie ... otwarta zostanie ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o otwarciu szkoły.
Keywords: Szkoły muzyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne