Styl religijny we współczesnej polszczyźnie (na tle własnej historii i uwikłań dyskursywnych) / Maria Wojtak. - Wojtak, Maria (1952- ).
Słowa kluczowe: styl, styl religii, dyskurs, gatunek mowy, gatunki religii.