Ex libris Ct. Šťastný - Šťastný, Ctibor (1884-1962). (1940)
Monogram wiązany CŠ, napis: Ex libris Ct. Šťastný, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Ekslibris własny artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w