[Afisz. Incipit] Pod hasłem budujemy Warszawę towarzyski mecz piłkarski Kolejarz Gdańsk - Stal Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 27.09.1951 r. na Stadionie ZS "Budowlani" we Wrzeszczu ul. Traugutta 73.