[Afisz. Incipit] Pod hasłem budujemy Warszawę towarzyski mecz piłkarski Kolejarz Gdańsk - Stal Gdańsk ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 27.09.1951 r. na Stadionie ZS "Budowlani" we Wrzeszczu ul. Traugutta 73.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1939-1951) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.