[Afisz teatralny. Incipit:] Arystofanes - Gromiwoja / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1979)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce 2.02.1979 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Kazimierz Łastawiecki, scenografia Jadwiga Pożakowska.