[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Miejski Zarząd Budynków Mieszkalnych w Malborku w myśl Uchwały ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o możliwości składania podań w sprawie dzierżawy ogródków przydomowych.