[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Miejski Zarząd Budynków Mieszkalnych w Malborku w myśl Uchwały ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o możliwości składania podań w sprawie dzierżawy ogródków przydomowych.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne