Miłość do Maryi w życiu kapłana - Bolewski, Jacek (1946-2012). (2010)
Miłość Matki Pana. Miłość Oblubienicy Chrystusa. Miłość i modlitwa maryjna.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Katolicyzm; Kapłaństwo; Kult maryjny; Duchowość katolicka; Duchowość kapłańska; Artykuł z pracy zbiorowej