Rozporządzenie porządkowe / Prezydent Miasta Gdanska. (Prezydent Miasta Gdanska, 1946)
Afisz informujący o zakazie sprzedaży alkoholu na terenie miasta Gdańska w dniach od 29 do 30 czerwca 1946 roku celem utrzymania porządku i spokoju podczas referendum.