[Afisz. Incipit:] Z "Gromadą do Teatru": specjalne pociagi dla młodzieży szkolnej z terenu Województwa do Teatru "Wybrzeże" w Gdańsku i Sopocie organizuje Sp-nia Turystyczno-Wypoczynkowa "Gromada" ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1965)
Afisz informujący o przedstawieniach: Matka Courage, Jadzia Wdowa, Westerplatte, Tango, Henryk VI na łowach, Zawisza Czarny.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.