Howard Fast - 30 srebrników - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1952)
Program teatralny premiery 9.04.1952 r. Reżyser: Tadeusz Muskat, scenograf: Roman Bubiec, kierownik literacki: Stanisława Fleszarowa.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.