Komitet Fabryczny P.P.R. Stoczni Gdańskiej urządza w sobotę, dnia 17 kwietnia 1948 roku wielką zabawę taneczną. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne