Płyty nagrobne z Cmentarza przy Politechnice Gdańskiej / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1969)
Przedstawia płyty nagrobne z likwidowanego cmentarza przy Politechnice Gdańskiej, składowane na cmentarzu Srebrzysko, 1969 r.