[Czyn społeczny w Sopocie Brodwinie] / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia czyn społeczny mieszkańców i pracowników "Sopotplastu" na Brodwinie w Sopocie. Zakładaja trawniki, 1978 rok.