Pedagogiczna funkcja słowa Bożego w procesie formacji chrześcijańskiej - Burski, Krzysztof (1966- ). (2008)
1. Słowo Boże w pedagogii pamięci. 2. Słowo Boże w pedagogii obrazu. 3. Słowo Boże w pedagogii podręcznika. 4. Słowo Boże w pedagogii pytań. 5. Słowo Boże w pedagogii góry.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie w języku włoskim.
Keywords: Wychowanie chrześcijańskie; Wychowanie religijne; Biblistyka; Artykuł z pracy zbiorowej