Ex Libris Dr. Arthur Brăuer / Emil Kotrba. - Kotrba, Emil (1912-1983) ([wydawca nieznany], 1962)
Mężczyzna dający pić nagiej klęczącej kobiecie, napis u góry: Ex Libris, półkoliście u dołu: Dr. Arthur Brăuer. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.