Ex Libris Dr. Arthur Brăuer - Kotrba, Emil (1912-1983).; Bräuer, Arthur (1899-1972). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1962)
Mężczyzna dający pić nagiej klęczącej kobiecie, napis u góry: Ex Libris, półkoliście u dołu: Dr. Arthur Brăuer. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w; Ekslibrisy lekarzy