[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej [...] urządzają [...] wystawę czasopism radzieckich. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wystawie w listopadzie w klubie TPPR (Gdańsk-Wrzeszcz).