[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie ustawy z dnia 21.02.1935 r. ... / Bolesław Nowicki. - Nowicki, Bolesław (Zarząd Miejski w Gdańsku, 1948)
Afisz informujący o przymusowych szczepieniach przeciw ospie i durowi brzusznemu 6.04.1948 r.