[Afisz. Incipit] Dnia 5-6.X.1946 r. druga rocznica istnienia Milicji Obywatelskiej. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obchodach rocznicy istnienia milicji wraz z programem.
Keywords: Polska. -- Milicja Obywatelska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.