Ex Libris O. Vašíček - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Vašíček, O. ([S.l.], 1947)
Przedstawia wiejski krajobraz z kościółkiem na wzgórzu, u dołu napis: Ex Libris O. Vašíček. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w