[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 12-go czerwca 1949 r. ... odbędzie się uroczysta suma pontyfikalna. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o mszy w gdańskim kościele Bożego Ciała.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie religijne -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.