Ulica Długi Targ Fragment Zielonej Bramy / Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia metaloplastykę na zachodniej elwewacji Długiego Targu, w głębi Zielona Brama, 1987 r.