Ex-libris Marie Hell BHe. - Héroux, Bruno (1868-1944) (1907)
W ramie z kamieni przedstawia kobietę opartą o kamienny mur z figurką Pallas-Ateny w ręku, u jej stóp lira, w głębi widok antycznych ruin. Poniżej napis: Ex-libris Marie Hell, niżej poza ramką dwa płynące po wodzie łabędzie. Sygn. aut. w obrębie kompoz.