[Afisz. Incipit] Walczymy! O zabezpieczenie i umocnienie niepodległości ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz propagandowy zachęcający do wstępowania w szeregi Stronnictwa Demokartycznego.
Keywords: Stronnictwo Demokratyczne -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.