60 lat minęło ... V L.O. im. Stefana Żeromskiego w Gdańsku-Oliwie 1945-2005. ([s.n.], 2005)
Film złożony z ok. dwuminutowych kronik filmowych ukazujących kolejne dziesięcioleca istnienia szkoły. Zawiera zdjęcia archiwalne.