60 lat minęło ... V L.O. im. Stefana Żeromskiego w Gdańsku-Oliwie 1945-2005. (Gdańsk : [s.n.], 2005)
Film złożony z ok. dwuminutowych kronik filmowych ukazujących kolejne dziesięcioleca istnienia szkoły. Zawiera zdjęcia archiwalne.
Tyt. z ekranu tytułowego.
DVD-Video.
Keywords: V Liceum Ogólnokształcące im. Stefana Żeromskiego (Gdańsk) -- filmy; Kroniki filmowe; Filmy dokumentalne -- 1990-.