Deutsches Polen Institut Bibliothek W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Przedstawia drzewko, u dołu napis: Deutsches Polen Institut Bibliothek. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.