[Afisz. Incipit:] Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Koszalinie z dnia 2.X.1951 roku w sprawie powszechnej jesiennej akcji odszczurzania na terenie województwa koszalińskiego. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o akcji.