"Służba Polsce" i Liga Morska w ramach uroczystości "Święta Morza" urządza w dniu 27.VI.48 r. [...] wielką zabawę ludową / Służba Polsce, Liga Morska. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie w Pawilonie MTG w Gdyni.