[Ingres biskupa Lecha Kaczmarka kościele Mariackim] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia : ulica Śląska 55/3, 1959)
Przedstawia Kardynała Stefana Wyszyńskiego i biskupa Lacha Kaczmarka, przed ołtarzem w kościeke Mariackim, styczeń 1959 rok.
Data według przedstawienia.
Tytuł nadany przez katalogującego według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stefan Wyszyński -- (błogosławiony ; -- 1901-1981) -- fotografie; Kaczmarek, Lech -- (1909-1984) -- fotografie; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk