[Afisz. Incipit:] Powiatowa Komenda Milicji Obywatelskiej w Lęborku urządza [...]. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zawodach sportowych, zabawie tanecznej oraz wysatwieniu sztuki Stefana Bolszewskiego 9-10 październik 1949 w Lęborku z okazji 5-tej rocznnicy powstania MO w Lęborku.