[Afisz. Incipit] Zarządzenie ... Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku zarządza ... przeprowadzenie przymusowych szczepień ochronnych przeciw ospie ... / Sankowski Kazimierz. - Sankowski, Kazimierz ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przymusowych szczepieniach przeciwko ospie w terminie od 15 kwietnia do 1 czerwca 1956 r.