[Afisz. Incipit] Zarządzenie ... Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku zarządza ... przeprowadzenie przymusowych szczepień ochronnych przeciw ospie ... - Sankowski, Kazimierz (Malbork : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przymusowych szczepieniach przeciwko ospie w terminie od 15 kwietnia do 1 czerwca 1956 r.
Keywords: Ospa -- szczepienie -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.