Marian Pečko, Zbigniew Lisowski - Po rozum do głowy - Teatr "Baj Pomorski" (Toruń). (Toruń : Teatr "Baj Pomorski", 2004)
Plakat premiery, która odbyła się w lutym 2004 r. Reżyseria: Zbigniew Lisowski.
Keywords: Teatr "Baj Pomorski" (Toruń) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.