Jacobus Theodorus Klein Secr. Civ. Gedan. Reg. Soc. Angl. Sodalis. Aet. LXXIII - Sysang, Johann Christoph (1703-1757). (Lipsk, 1743)
Przedstawia portret w ujęciu 3/4 na tle biblioteki Jakub Teodor Klein.
U dołu w polu kompozycji tytuł - podpis: Jacobus Theodorus Klein Secr. Civ. Gedan. Reg. Soc. Angl. Sodalis. Aet. LXXIII.
W prawym dolnym rogu kompozycji sygnatura autora, miejsce i data powstania: Sysang sc. 1743. Lips.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 18 w; Portrety -- Niemcy -- 18 w