[Ulotka Incipit] Künstlerische Veranstaltung für unsere Soldatenheime an der Front / Vaterländischer Frauenverein der Stadt Danzig. ([wydawca nieznany], 1918)
Ulotka z programem uroczytości w gdańskiej Sporthalle 23.02.1918 r.