[Ulotka Incipit] Künstlerische Veranstaltung für unsere Soldatenheime an der Front - Vaterländischer Frauenverein (Gdańsk). (Danzig : [wydawca nieznany], 1918)
Ulotka z programem uroczytości w gdańskiej Sporthalle 23.02.1918 r.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne