Biblioteka Uniwersytecka Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego uprzejmie zaprasza na konferencję Problemy współczesnej biblioteki naukowej / Biblioteka Uniwersytecka Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego. (KUL, 1976)
Zaprosznie zawiera program konferencji, która odbyła się 15-17 stycznia 1976 r. w gmachu Biblioteki KUL.