[Afisz. Incipit] Już 6 listopada 1955 r. ... ciągnienie publiczne wielkiej loterii fantowej M.K.O.W. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa informująca o loterii fantowej M.K.O.W.
Keywords: Loterie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.