[Afisz teatralny] Szklanka wody : Komedia w 5 aktach E. Scribe'a / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1949)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu "Szklanka wody" 28.02.1949 r. Reżyseria i inscenizacja: Stefan Orzechowski.