VIII Międzynarodowe Biennale Ekslibrisu Współczesnego Malbork VI-VII 1977 - Kalczyńska, Alina (1936- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004).; Biennale Ekslibrisu Współczesnego 1977 ; Malbork). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza Gdańsk, 1977)
Plakat Biennale.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970 -- plakaty; Plakaty -- Polska -- 1945-1970.