[Motyw z Zakopanego] [Stanisław Ostoja-Chrostowski]. - Ostoja-Chrostowski, Stanisław (1900-1947) (1931)
Przedstawia ośnieżone góry i las iglasty, na pierwszym planie pojedyncze drzewa, w głębi trzy dachy chat.