Przekazanie księgozbioru prawniczego dla Wydziału Prawa Uniwersytetu Gdańskiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia przekazanie księgozbioru prawniczego dla Uniwersytetu Gdańskiego, 1971 r.