[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 12.X.1947 roku ... odbędą się towarzyskie Zawody Piłki nożnej ... Tczew - S.K.S. "Wisla" Elbląg - M.K.S. "Olimpia" ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach z okazji jubileuszowego 50 meczu "Olimpii".
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.