Exl[ibri]s Marinel Rosen / Willi Geiger. - Geiger, Willi (1878-1971) (1945)
Głowa konia z kwiatami w pysku, zasłaniająca część napisu Exl[ibri]s, niżej napis: Marinel Rosen. Sygnatura artysty monogram WG w obrębie kompozycji.